Elevii SICTIAC (Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică) au montat  cortul și echipamentele de comunicații necesare exercițiilor practice din cadrul cursului “Rețele de telecomunicații”.Munca s-a desfășurat în echipă, cu voie bună, concentrare și pricepere.
Aceste cursuri contribuie la fundamentarea cunoștințelor necesare pentru dezvoltarea lor profesională, dar vor rămâne în amintirea lor și ca momente frumoase petrecute în școală.

Cunoaștem importanța lucrului bine făcut în echipă. Elevii și cursanții școlii noastre se instruiesc, zi de zi, pentru a deține o bună pregătire în arma comunicații și informatică.În cadrul cursurilor de instalare și exploatare a echipamentelor și sistemelor de comunicații militare, aceștia beneficiază de tehnica necesară și îndrumarea de specialitate pentru a pune în practică informațiile acumulate în timpul orelor de teorie.

Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a organizat, astăzi, festivitatea de premiere pentru concursul de apărare cibernetică “Sibiu Military Cyber Challenge”, desfășurat în perioada 10 -12 martie.
Concursul și-a propus antrenarea elevilor și studenților militari pentru a face față provocărilor din domeniul securității cibernetice și s-a înscris în seria manifestărilor dedicate cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la înființarea armei comunicații și informatică.
La concurs au participat aproximativ 100 de elevi și studenți militari din cadrul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică și ai Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.Participanții au fost organizați în 24 de echipe, iar premiul I a fost câștigat de o echipă a Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Premiul II a fost câștigat de o echipă a Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.
Premiul III a fost câștigat de o echipă a Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică.
La premiere au luat parte reprezentanți ai celor trei instituții de învățământ militar din Sibiu.
Îi felicităm pe toți concurenții și le dorim mult succes în continuare!

©2023 Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică

Căutare