Ziua C.I.S.M.(Consiliul Internațional al Sportului Militar) a fost sărbătorită la Școala de instruire pentru comunicații, tehnologia informației și apărare cibernetică
Sub deviza "Prietenie prin sport", elevii programului postliceal cu durata de 2 ani au marcat ziua C.I.S.M. printr-o serie de activități fizice (cros, exerciții pentru dezvoltarea forței, pista C.I.S.M)Principalul scop al Consiliul Internațional al Sportului Militar  este de a organiza și desfășura activități sportive între forțele armate, ca mijloc de promovare a păcii în lume.

📢Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică scoate la concurs, în perioada 12.02. – 01.03.2024, 10 posturi de soldat gradat profesionist/SGP, dintre acestea, 7 posturi sunt disponibile la Sibiu și 3 posturi la Craiova.

📌Studii minime necesare: 10 clase.

📌Programul de instruire începe în data 07.05.2024.

👉 În cadrul U.M. 01606 Sibiu, Școala de Instuire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică sunt vacante următoarele posturi:
 ✅arma intendență – 7 posturi;

👉În cadrul U.M. 01606I Craiova,  Centrului de Instrucție pentru comunicații și tehnologia informației din Craiova sunt disponibile următoarele posturi:
✅ arma intendență – 2 posturi;
✅ arma comunicații, tehnologia informațiilor şi apărare cibermetică– 1 post.
📞Persoanele interesate pot solicita mai multe informații, în intervalul orar 8.00 -15.00, de luni până vineri la:

✅sediul Școlii de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică (U.M. 01606) b-dul General Vasile Milea nr. 3-5, Sibiu, jud. Sibiu, Structura personal: tel. 0269233930, interior 108 sau 112;

✅ Centrul de Instrucție pentru comunicații și tehnologia informației, b-dul Nicolae Romanescu, nr. 221 A,  Craiova, jud. Dolj, structura personal, tel. 0351420685, interior 112.

Te așteptăm în echipa noastră!


De Ziua Națională a României, Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică a participat la ceremoniile militare și religioase dedicate memoriei ostașilor români care s-au jertfit pe câmpurile de luptă pentru împlinirea idealului național, acela de a avea un stat suveran, unitar și independent.

Manifestările de Ziua României s-au încheiat cu defilarea trupelor şi tehnicii din sistemul național de apărare, ordine publică și securitate națională, în prezența autorităților publice locale şi a miilor de sibieni cărora cu bucurie le-am prezentat onorul.
De asemenea, am avut posibilitatea de a le face cunoscute vizitatorilor misiunea şi tehnica Şcolii de Instruire, în cadrul expoziției organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie.
Momentul istoric de la înfăptuirea Marii Uniri, din 1 Decembrie 1918, este prilej de sărbătoare și de mândrie națională pentru noi, militarii.
La mulți ani, România!
La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!

©2024 Școala de Instruire pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică

Căutare